1. RETURNERING
 
Kontakt Alexander Husum Online IVS, før du returnerer en vare.
 
Skulle du mod forventning fortryde dit køb, kan dette til enhver tid returneres inden for 14 dage fra den dato du har modtaget varen. Hvis du fortryder et køb skal du returnere varen i samme stand, som da du modtog den (ikke vasket eller brugt og mærkerne skal stadig sidde på). Som kunde afholder du selv returomkostningerne, der vil være ved at sende en vare retur. Returpakker sendt pr. postopkrævning eller uden omdeling accepteres/afhentes ikke. Købesummen krediteres til din konto indenfor 7 hverdage, efter vi har modtaget pakken retur. Vi gør dog opmærksom på, at den faktiske refunderingstid afhænger af din kortudbyder. Vi refunderer altid kun til det kort der, der blev brugt ved bestillingen. Dette foregår via en sikker forbindelse igennem Paypal eller Stripe og vi behøver derfor ikke dine bankoplysninger. Sørg for at vedlægge kontaktoplysninger sammen med returpakken og om muligt forsyne os med et trackingnummer og en kort beskrivelse af din sag.
 
Det er altid en god idé, at få en kvittering på forsendelsen, sammen med et track and trace nr. på den pakke man sender retur. På denne måde kan pakken spores eller erstattes, hvis den bliver væk. Som kunde har du selv det fulde ansvar for pakken, indtil vi har modtaget den. 
 
1.2 VARER DER IKKE KAN RETURNERES
 
Gavekort, elektroniske varer, samt varer, der ikke opfylder kravende i pkt. 1.1 tages ikke retur.
 
1.3 LEVERING AF RETURVAREN
 
Hvis du vil returnere din vare, skal du kunne fremvise en kvittering eller et købsbevis. Du skal sende din vare til:

Geekd ApS
Mønten 2, 6000 Kolding
 
Du er ansvarlig for betaling af dine egne forsendelsesomkostninger, når du returnerer varen. Forsendelsesomkostningerne refunderes ikke. Det varierer, hvor lang tid det tager at bytte et produkt, afhængigt af hvor du bor.
 
2. TILBAGEBETALINGSPOLITIK
 
Vores politik gælder i 30 dage. Hvis der er gået 30 dage siden dit køb, kan vi hverken tilbyde at refundere eller bytte varen.
 
2.1 TILBAGEBETALINGER
 
Så snart vi har modtaget og gennemgået din returvare, sender vi en mail om, at vi har modtaget returvaren. Vi informerer også om, hvorvidt returvaren godkendes eller afvises.
 
Hvis den godkendes, behandles din tilbagebetaling, og pengene sættes ind på dit betalingskort eller tilbagebetales via den oprindelige betalingsmetode inden for højst 7 dage efter modtagelsen af returvaren.
 
2.2 DELVISE TILBAGEBETALINGER
 
I visse situationer ydes kun delvise tilbagebetalinger. Det kan f.eks. være en vare, der ikke er i den oprindelige stand, som er ødelagt eller mangler dele af årsager, der ikke skyldes vores fejl.

 
2.3 FORSINKEDE ELLER MANGLENDE TILBAGEBETALINGER
 
Hvis du ikke har modtaget en tilbagebetaling endnu, skal du tjekke din bankkonto igen. Kontakt derefter din kreditkortudbyder. Det kan tage noget tid, før tilbagebetalingen vises. Kontakt derefter din bank. Der er ofte behandlingstid, før en returbetaling sættes ind. Hvis du har foretaget dig alt dette, og du stadigvæk ikke har modtaget tilbagebetalingen, kan du kontakte os på Alexander@geekd.dk
 
 
2.4 OMBYTNINGER
 
Vi bytter kun varer, hvis de er fejlbehæftede eller ødelagte. Hvis du vil bytte varen til den samme vare, skal du sende en mail til os på Alexander@geekd.dk og sende din vare til: Geekd ApS
Mønten 2, 6000 Kolding
 

 
3. FORTROLIGHEDSPOLITIK
 
3.1 HVAD GØR VI MED DINE OPLYSNINGER?
 
Når du køber en vare i vores butik, indsamler vi – som en del af købs- og salgsprocessen – de personlige oplysninger, som du giver os, f.eks. navn, adresse og mailadresse.
 
Når du besøger vores butik, modtager vi også din computers IP-adresse automatisk, så vi kan få oplysninger om din browser og dit operativsystem.
 
3.2 MAILMARKETING
 
Hvis du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev, sender vi dig mails om vores butik, nye produkter og andre opdateringer. Du vil i så fald blive bedt bekræfte, at det er ok at vi sender disse nyhedsmails til dig. Vi bruger ikke dine oplysninger til dette formål uden din specifikke accept.
 
3.3 SAMTYKKE
 
Når du giver os dine personlige oplysninger for at fuldføre en transaktion, bekræfte dit kreditkort, afgive en ordre, træffe aftale om en leverance eller returnering af et køb, giver du samtidig dit samtykke til, at vi indsamler oplysningerne og udelukkende bruger dem til det pågældende formål.
 
Vi beder også om dine personlige oplysninger af en sekundær årsag, nemlig marketing. I den forbindelse vil vi enten spørge dig direkte om dit samtykke eller give dig mulighed for at sige nej.
 
3.4 TILBAGETRÆKNING AF SAMTYKKE
 
Hvis du efterfølgende skifter mening, kan du når som helst trække dit samtykke til, at vi må kontakte dig, fortsætte med at indsamle, bruge eller offentliggøre dine oplysninger, tilbage ved at kontakte os på Alexander@geekd.dk
 
3.5 OFFENTLIGGØRELSE
 
Vi offentliggør naturligvis ikke dine personlige oplysninger.
 
3.6 eShop+
 
Vores butik hostes af Shopify. De leverer den online e-handelsplatform, der giver os mulighed for at sælge vores produkter og tjenester til dig. Dine data gemmes via Shopify datalagring, databaser og den generelle Shopify applikation. De lagrer dine data på en sikker server bag en firewall.

 
3.7 BETALING
 
Hvis du vælger en direkte betalingsgateway til at fuldføre dit køb, benytter vores betalingsgateway fra en tredjepart muligvis dine kreditkortoplysninger til det formål. Se 3.8.
 
3.8 TREJDEPARTSTJENESTER
 
Som hovedregel vil de tredjepartsudbydere, som vi benytter, kun indsamle, bruge og offentliggøre dine oplysninger i den udstrækning, det er nødvendigt for at kunne levere de tjenester, som de yder os.
 
Visse tredjepartstjenesteudbydere som f.eks. betalingsgateways og andre der behandler betalingstransaktioner har deres egne fortrolighedspolitikker i forhold til de oplysninger, som vi skal levere til dem i forbindelse med dine købsrelaterede transaktioner. I forbindelse med disse udbydere anbefaler vi, at du læser deres fortrolighedspolitikker, så du kan forstå, hvordan dine personlige oplysninger håndteres af disse udbydere.
 
Vær opmærksom på, at visse udbydere kan være placeret i eller have faciliteter, der ligger inden for en anden jurisdiktion end enten dig eller os. Så hvis du vælger at fortsætte med en transaktion, der involverer tjenester fra en tredjepartstjenesteudbyder, kan dine oplysninger blive underlagt lovene i den eller de pågældende jurisdiktioner, hvor tjenesteudbyderen eller dens faciliteter er placeret. Når du forlader vores butiks websted eller omdirigeres til et tredjepartswebsted eller en tredjepartsapplikation, er du ikke længere underlagt denne Fortrolighedspolitik eller vores websteds Aftalevilkår.
 
3.9 LINKS
 
Når du klikker på links i vores butik, kan du blive dirigeret væk fra vores websted. Vi er ikke ansvarlige for fortrolighedspraksissen på andre websteder og opfordrer dig til at læse deres fortrolighedserklæringer.
 
3.10 SIKKERHED
 
For at beskytte dine personlige oplysninger træffer vi rimelige forholdsregler og følger branchens bedste fremgangsmåder for at sikre, at oplysningerne ikke på uhensigtsmæssig vis går tabt, misbruges, tilgås, offentliggøres, ændres eller ødelægges. Hvis du giver os dine kreditkortoplysninger, krypteres disse oplysninger vha. SSL-teknologi (Secure Socket Layer) og gemmes med en AES-256-kryptering.
 
3.11 MYNDIGHEDSALDER
 
Når du bruger dette websted, erklærer du, at du er myndig der, hvor du har bopæl, eller at du er myndig der, hvor du har bopæl og har givet os dit samtykke til, at dine mindreårige pårørende må bruge dette websted.

4. FORUDBESTILLINGER

Bemærk at pengene trækkes fra dit kort samme dag ved forudbestillinger, selvom din ordre muligvis godt først kan blive sendt senere. Nærmere informationer vedr. udvidet leveringstid ved forudbestillinger ved fremgå på siden 

5. ÆNDRINGER AF DISSE AFTALEVILKÅR
 
Vi forbeholder os retten til når som helst at ændre vores aftalevilkår, hvorfor du bør gennemlæse før du foretager en bestilling.
 
Ændringer og afklaringer træder i kraft umiddelbart efter, de er blevet offentliggjort på webstedet.
 
Hvis vi foretager væsentlige ændringer af denne politik, får du besked om, at den er blevet opdateret, så du er klar over, hvilke oplysninger vi indsamler, hvordan vi bruger dem, og under hvilke forhold, om nogen, vi bruger og/eller offentliggør dem.
 
Hvis vores butik opkøbes eller lægges sammen med en anden virksomhed, overføres dine oplysninger til de nye ejere, så vi fortsat kan sælge produkter til dig.

 

6. Vi har 1-2 dages levering. 

Dog ikke på forudbestillinger. Se produktsiden for mere info.