Jeg hedder Alexander Husum, jeg er 23 år gammel og jeg lever af at lave YouTube videoer på internettet. 

For mange år siden startede min passion for at lave videoer, da min søster brækkede sit ben. Forklaring følger! 

Vi skulle på ferie til Tyrkiet, for at slappe af. Aftenen før, vælger vi ,at tage ned til nogle venner, hvor vi var 4 børn der endte på en trampolin. Min søster blev stemplet og brækkede benet. Vi kom ikke på ferie, og fik heraf pengene fra turen tilbage, hvor jeg fik min første bærbar. HER startede interessen for at lave film! 

Jeg begyndte at lave små klip, hvor jeg ved siden af, underholdte mine forældre med små shows jeg lavede. Herfra har det udviklet sig MEGET over de sidste 9 år, og jeg står i dag i en position, hvor jeg kan leve af min største passion. Det er mit hjertebarn.

Folk har altid ledt efter måder at støtte mig på i denne rejse, og jeg er flere gange blevet spurgt om salg af merch - så folk kunne vise støtten. 

Her opstår denne side! 

I de fleste kollektioner, har vi valgt at lægge vægt på, at man ikke kan se, at det er merch - så man kan gå i det i alle situationer, støtte mig, og alligevel ikke blive stemplet som MEGA fan, hvis man ikke gider det. VIL man gerne det, så har vi selvfølgelig også tøjet til det ;) 

Lær mere om mig, på nedenstående medier

Tak for alt!